conteHome > Not Working > Instrument Panel Not Working

Instrument Panel Not Working

Contents

Replaces fuses 23-25 that looked bad. Back probed middle (red i believe)wire on OD switch wire plug and no power was present. Shiine Canada #13 Dec 2, 2014 Ron wrote: Shortly after posting I found a site that suggested puttling the IOD fuse (one that I had already check) and leave it They can become chafed and short out within the column causing all kinds of errors and blown fuses. have a peek at this web-site

Can you help? Please help! Reply December 6, 2014 at 7:51 pm Stuart Gross typical issue with GM clusters…. All I've done so far is added a new stereo, what's wrong? http://ezautoremote.com/2013/05/instrument-cluster-what-to-do-when-they-dont-work/

Dashboard Gauges In Car Not Working

I have learned since to be more diplomatic, especially in the presence of people I do not know.More CommentsAbout This Instructable 46,932views12favoritesLicense:Phil BFollow1978Bio: I miss the days when magazines like Popular Have it checked by a trained professional. Loading...

Working... Are you like me when I drove to remote areas and put as much gas in till no more could go in?That's when my problems began.At 1st intermitent,finally all gone.Over filling Any ideas? Instrument Cluster Lights Not Working Hopefully you had the battery disconnected before you removed the cluster the first time.

THIS WILL ELIMINATE THE NEED TO KEEP THE VEHICLE OVERNIGHT. Dashboard Gauges Stopped Working It starts up just fine but when you give it gas it stops running. 2. Thank you, Stu Reply October 28, 2014 at 3:34 pm Leslie Harrison I have a 92 Plymouth Voyager and non of the guards work but all the lights do. Reply October 22, 2014 at 3:31 pm Stuart Gross Check All the grounds… Connections behind the cluster… Have it checked by a trained professional.

Mark helpful 40 Report Farm_Mechanic answered about a year ago Previous owner had this issue and put an auto-resetting 10 amp fuse on this circuit. What Is Instrument Cluster In A Car Reply November 14, 2014 at 9:43 pm Stuart Gross You have serious issues. Related posts: Instrument Cluster Repairs - Digital Dashboard Breakdown cluster rebuilddash clusterinstrumentinstrument cluster panelinstrument cluster repairinstrument cluster restorationinstrument panel cluster About the author Stu Hi, I’m Stuart Gross and I have THE CUSTOMER IS BEING ASKED TO PROVIDE THE VIN SO THE IPC CAN BE ORDERED IN ADVANCE OF THE SCHEDULED APPOINTMENT.

Dashboard Gauges Stopped Working

All rights reserved. http://www.instrumentclusterrepair.org/Common-Instrument-Cluster-Issues-and-Troubleshooting-Tips.html You should have 12 volts at all gauges. Dashboard Gauges In Car Not Working Reply September 24, 2014 at 1:50 pm Becky Just to clarify, the remote is a stand-alone generic garage door opener remote, not the built in opener button in the Jeep console. Instrument Cluster Fuse rear wiper rear defrost blower fan works but the heat not working ,anybody have any idea ?

Watch QueueQueueWatch QueueQueue Remove allDisconnect Loading... http://sparcweb.net/not-working/instrument-panel-lights-on-isuzu-rodeo-not-working.php Required fields are marked *CommentYou may use these HTML tags and attributes:

Thank you Reply November 6, 2014 at 4:46 pm Stuart Gross You have serious issues. Thank you, Stu Reply December 6, 2014 at 1:48 am Jay Stu, I have a 2004 hummer H2. My Instrument Panel Is Not Working

The engine turns over real good, but will not fire. Then later, when shifting from Park all the way to 1, some lights would be on, and some would be off. A few weeks later no power windows on pass side then they would work. Source If you find an issue or problem with the new website, we want to hear about it!

It's 840.00 to replace. Bad Instrument Cluster Symptoms Reply June 13, 2014 at 8:02 pm Stuart Gross It's the tank sending unit… very common thank you, Stu 267-225-2191 Reply July 7, 2014 at 11:47 am Eric Machuca I have Over the years, connections and other things in circuits change to add more resistance to the circuit.

I replaced 2 bulbs in my dashboard/Meter set recently and this did not light then.As I checked the fuses, a 10 ampere fused was blew out and I replaced it.

The truck only has 29,165 miles. ADDITIONALLY, FOR U.S. 2003-2005 MODEL YEAR VEHICLES, GM WILL PROVIDE THE INSTRUMENT PANEL CLUSTER (IPC) ONLY, AT NO CHARGE TO THE CUSTOMER FOR VERIFIED FAILURES BETWEEN 70,001 MILES (110,001 KM) AND Use the probe on the other lead to touch the small metallic spots on the top surface of the fuse. Instrument Cluster Not Working Chevy Silverado dan wawa ont Wawa, Canada #14 Feb 16, 2015 Ron wrote: Shortly after posting I found a site that suggested puttling the IOD fuse (one that I had already check)

For advertising information, on the AutoGuide.com network please request a media kit or email us: [email protected] DOMESTIC Cherokee SRT8 Forum Chevy Bolt Forum Chevy City Express Forum Chevy Trav Forum Cummins I absolutely do not want to get raked by the dealership again. Reply May 3, 2014 at 3:42 pm Stuart Gross Hi, You have major issues. http://sparcweb.net/not-working/instrument-panel-cluster-2002-vw-new-beetle-not-working.php Am I going nuts are could these two things actually be related?

Reply July 20, 2014 at 3:53 pm Stuart Gross Check with a automotive electrical specialist… Sound like a bad ground. Thanks, Stu Reply October 19, 2014 at 9:47 pm James The meter fuse (10A) would blow and gauges / dash lights stopped working. The fuse I. The whole instrument cluster went out then it randomly comes back on when I hit the breaks while driving.

Ron Edmonton, Canada #2 Dec 15, 2012 Ron wrote: The only things that work on the istrument panel is the horn, fans and the radio. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. The sending unit wire could be bad or broken, or the circuit from the gauge to the sender is incomplete. Notify me when there are new discussions.

It is highly unlikely that all the sender units are bad, so we can rule that out. On a recent occasion with the IPC being dead upon engine start-up, I checked with an OBD scanner and confirmed that the signals are alive, but just not being displayed by The time now is 01:13 AM. I've even changed the instrument cluster and the BCM.

Reply With Quote 04-29-2011,04:11 PM #12 Uzzy Firebird Concept (the turbine one) Join Date Jan 2005 Location Windsor Ontario, Canada Posts 11,214 Garage Bonnie Thanks 10 Thanked 3 Times in What's programming do? It seems from your description there's a loose connection. Reply July 21, 2014 at 10:28 pm Stuart Gross I would have a more qualified technician look at the car….

No doubt one of the reasons you will continue to be successful. Thanks, Stu Reply November 25, 2014 at 7:51 am johnny joel hello sir, I have a 1993 ford ranger 4wd xlt,, when I tire my AC on my instrument cluster lights Can You please tell me something.( I am using Suzuki Baleno 2001 Model) Reply October 26, 2014 at 5:20 pm Stuart Gross Have it checked by a trained professional. Loading...

nt